Medewerkers De Hooght zwaaien af

14 juni 2002

PAPENDRECHT - De medewerkers van zwembad De Hooght nemen afscheid van twee 'oudgediende' collega's: Marina van der Graaf-Gelderblom en Coby Kooy-Jongebloet.

Marina van der Graaf-Gelderblom (57) werkte van april 1968 tot april 1970 al in het zwembad. De jaren erna vroeg de opvoeding van haar kinderen al haar aandacht, maar op 27 juli 1987 kwam Marina de medewerkers op haar oude werkplek zes weken uit de brand helpen. Die zes weken werden vijftien jaar. En zo werkte ze de afgelopen jaren met veel plezier als coördinatrice van de zwemlessen en de dienstroosters. Daarnaast onderhield ze de contacten met de huurders van het zwembad. Marina gaat nu samen met haar man genieten van vervroegde uittreding.

Coby Kooy-Jongebloet (60) begon in januari 1978 als schoonmaakster in de Willem en schoolde zich later om tot zwemonderwijzer. Ook voor Coby breekt nu de tijd aan om leuke en ontspannende activiteiten te gaan ondernemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.