Bibliotheek gesloten in verband met verbouwing

10 juni 2002

PAPENDRECHT - In verband met een grote verbouwing is de bibliotheek vanaf maandag 1 juli tot de week van maandag 19 augustus gesloten.

Daarom wordt u aangeraden om de laatste keer dat u in de oude bibliotheek komt, tweemaal zoveel materialen mee te nemen dan gebruikelijk. Deze materialen mag u houden tot maandag 26 augustus.

Na de heropening van de bibliotheek kunt u de materialen niet meer inleveren aan de balie maar dient u gebruik te maken van een inleverbus. Verder staan de romans bij elkaar in een aparte kast. De thrillers en detectives staan voortaan ook bij elkaar in de kast.

Tot slot zijn alle materialen na de verbouwing beveiligd tegen diefstal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.