Afscheid schoonmaakster Ria de Heer

30 mei 2002
Afscheid schoonmaakster Ria de Heer

PAPENDRECHT - Op donderdag 30 mei nam de trouwe schoonmaakster mevrouw Ria de Heer afscheid van OBS de Viermaster in Papendrecht. Zij had er tien jaar lang voor gezorgd dat de kleuterafdeling van de basisschool er piekfijn en schoon uit heeft gezien. 

Zij werdop school uitgenodigd om door de kleuters in het zonnetje gezet te worden en kreeg een echte High-tea geserveerd, waarbij zij door de kleuters toegezongen werd en nog een aantal leuke verrassingen kreeg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.