Bouw Asielzoekerscentrum op schema

29 mei 2002

PAPENDRECHT - De bouwwerkzaamheden op de Oostkil, waar het asielzoekerscentrum wordt gerealiseerd, liggen op schema. Als de werkzaamheden volgens plan blijven verlopen, is het centrum medio september klaar voor de opvang van asielzoekers.

Inmiddels is bekend dat de Anne Frankschool de administratie gaat voeren voor de asielzoekerschool. De asielzoekerschool krijgt een eigen gebouw op het asielzoekerscentrum. De asielzoekerleerlingen die naar het voortgezet onderwijs gaan, worden opgevangen op het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht. Daar heeft men inmiddels ruime ervaring met het lesgeven aan de asielzoekerleerlingen uit Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.