Nieuwe clubkampioenen Olympia

27 mei 2002

PAPENDRECHT - In Sporthal de Donck zijn afgelopen zaterdag drie kersverse clubkampioenen gehuldigd van gymnastiekvereniging Olympia.

Bij de afdeling recreatie werd Stephanie v.d. Sigtenhorst kampioen met in totaal 34.20 punten. Bij de selectieturnsters van de Nationale Wedstrijd Sport ging de kampioensbeker met 32.30 punten naar Vivian Maas. Nina de Groot was met 36.20 punten de beste van de turnsters in het Landelijke Oefenstof Systeem.

Alle turners en turnsters van Olympia deden mee aan de clubkampioenschappen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.