PKC blijft in de hoofdklasse

27 mei 2002

PAPENDRECHT - Dankzij een 14-9 overwinning op Sporting Trigon blijven de korfballers van PKC/Café Bar komend seizoen in de Hoofdklasse spelen.

PKC stelde door vijf overwinningen en de nederlaag van HKV/Ons Eibernest bij DOS-WK de eerste plaats veilig in degradatiepoule C. De Papendrechters wonnen afgelopen weekend voor de vierde maal dit seizoen met gemak van Sporting Trigon uit Leiden. De thuisploeg hoefde zich nauwelijks serieus in te spannen om tot de ruime 14-9 overwinning te komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.