Maandelijks wijkspreekuur voor Westpolder en het Eiland

18 mei 2002

PAPENDRECHT - Met ingang van maandag 3 juni wordt iedere eerste maandag van de maand, behalve in augustus, een wijkspreekuur gehouden voor de bewoners van Westpolder en Het Eiland.

Bewoners zijn tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op het (inloop)wijkspreekuur van gemeente, politie en het wijkplatform Westpolder. Het wijkspreekuur wordt gehouden in woonzorgcentrum De Markt, Markt 24.

Het vorig jaar gestarte wijkspreekuur in Kraaihoek/Middenpolder blijkt in een behoefte te voorzien die resulteert in uitbreiding naar Westpolder en Het Eiland. Tijdens het wijkspreekuur kunnen bewoners terecht met al hun vragen, klachten, wensen en ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk.
De wijkcoördinator, de gebiedsgebonden politiefunctionaris en een vertegenwoordiger van het Wijkplatform Westpolder zijn aanwezig om de vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en ideeën te inventariseren.

Het wijkspreekuur is onderdeel van het wijkgericht werken van de gemeente Papendrecht. Gemeente, politie, Woningstichting en Wijkplatforms werken nauw samen aan het leefbaar en veilig maken en houden van de wijken. Het wijkspreekuur is voor alle partijen een belangrijke manier om in contact te treden met bewoners.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.