Vijftig tips overval tankstation

14 mei 2002

PAPENDRECHT - Bij de politie in Papendrecht zijn vijftig tips binnengekomen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht. In het televisieprogramma werd aandacht besteed aan de gewapende overval op een tankstation aan de Burgemeester Keizerweg. 

Volgens de politie zijn enkele tips bruikbaar. De overval vond plaats op 29 april. Een blanke man tussen de 20 en 30 jaar oud drong de benzinepomp binnen en bedreigde de pompbediende met iets dat leek op een slagersmes. De verdachte is er met enkele honderden euro's vandoor gegaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.