Uitreiking certificaten 'sport en spel'

24 april 2002

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) reikt op donderdag 25 april 21 certificaten uit aan de deelnemers van de cursus 'Sport en Spel'.

Marcel van Eck met zijn hond Melka behaalde net zoals Gerda Mulder met haar hond Bono drie certificaten. Negen andere deelnemers behaalden één of twee certificaten voor bijvoorbeeld het onderdeel Intelligentietest, Labyrint, Behendigheid, Distance Controll, Apporteren, Zig-Zag of Flyball.

Alle onderdelen van 'Sport en Spel' werden afzonderlijk beoordeeld. De onderdelen moesten foutloos en binnen een bepaalde tijd worden afgelegd.

Voor meer informatie over de activiteiten van de VVHP kunt u bellen naar 06 - 12 38 94 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.