Coalitie PAB, CDA en VVD

23 april 2002

PAPENDRECHT - Het nieuwe college van burgemeester en wethouders wordt de komende vier jaar gevormd door de coalitiepartijen PAB, CDA en VVD.

In het coalitieakkoord 'Papendrecht gaat de uitdaging aan' wordt aandacht besteed aan de communicatie met inwoners, instellingen en ondernemers. Andere speerpunten zijn veiligheid, behoud van het groene karakter en verbetering van de voorzieningen.

In de gemeenteraad wordt op donderdag 25 april gesproken over de benoeming en de installatie van de nieuwe wethouders. Het gaat om de heren A. Stremler van het PAB, A. Vogel van het CDA en drs. F.G. de Jong van de VVD.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.