Presentatie centrumvarianten aan bewoners C. Huygenslaan en Veerweg

12 april 2002

PAPENDRECHT - In hotel Mercure worden dinsdag 23 april vanaf 19.30 uur varianten gepresenteerd aan de bewoners van de C. Huygenslaan en de Veerweg. Tijdens deze avond worden ook de meningen van de bewoners gepeild om inzicht te krijgen in de voorkeuren voor elementen uit de varianten. Hiermee wordt rekening gehouden bij het opstellen van het definitieve plan.

Eind oktober vorig jaar werd voor de bewoners van de C. Huygenslaan en de Veerweg een inspraakavond gehouden. Velen hebben toen bezwaren kenbaar gemaakt tegen de gepresenteerde plannen voor bebouwing van de busstrook.

Inmiddels is twee maal overleg gevoerd met vertegenwoordigers van de bewonerscommissie C. Huygenslaan, de werkgroep C. Huygenslaan/Veerweg en de Huurdersvereniging Papendrecht. Met hen werd afgesproken dat de gemeente door het stedenbouwkundig bureau verschillende varianten zou laten uitwerken, rekening houdend met de wensen van bewoners.

Nu worden deze varianten dus aan de bewoners toegelicht. Op deze avond komt ook de tijdelijke huisvesting van de winkels op De Meent aan de orde, omdat de busstrook een van de voorkeurlocaties is. Op dit moment is de gemeente daarover in gesprek met de ondernemers.

Er heeft nog geen besluitvorming door de gemeenteraad of het college van burgemeester en wethouders plaatsgevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.