Bouw energiezuinige villa's gestart

10 april 2002

PAPENDRECHT - In de wijk Oostpolder is dinsdag de bouw van zeven energiezuinige villa's gestart.

De riante villa's worden gebouwd aan de rand van het toekomstige landschappelijke park Tiendzone. Bij deze woningen worden de nieuwste technieken toegepast, gecombineerd met extra isolatie van de vloeren, gevels en daken. Ook worden de villa's voorzien van een warmtepompsysteem waarmee zij in de zomermaanden ongeveer vijf graden kunnen worden gekoeld.

De energiezuinige woningen zijn ontwikkeld door Assink Vastgoed Projectontwikkeling B.V. te Mijnsheerenland.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.