Kinderen kunnen weer meedoen aan kabouterpad

03 april 2002

PAPENDRECHT - Kinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen weer meedoen aan het kabouterpad, die plaatsvindt op kinderboerderij 'de Papenhoeve'.

Het kabouterpad is een leerzaam maar vooral leuk pad met vragen en opdrachten over de dieren die wonen op de kinderboerderij. Kabouter Dompel leidt elke woensdagmiddag op afspraak een groep kinderen rond op het kabouterpad. Aan de activiteit kunnen minimaal vijf en maximaal zesendertig kinderen meedoen. De kosten bedragen 15 euro per groep. Voor 1 euro extra is er ook nog siroop aan het einde van de tocht. 

De kinderboerderij is te vinden aan de Admiraal de Ruyterweg 1a.

Voor meer informatie of boekingen kunt u bellen met Hanneke Lambermont van Interval op tel: 615 09 93.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.