Vrijwilligers gevraagd voor collecte gehandicaptensport

28 maart 2002

PAPENDRECHT - In de week van maandag 15 tot en met 20 april a.s. wordt er landelijk, dus ook in Papendrecht, gecollecteerd voor de gehandicaptensport.

Om een dergelijke collecte te laten slagen zijn veel collectanten nodig. Het aantal vaste vrijwilligers dat zich jaarlijks voor deze collecte inzet, loopt helaas ieder jaar een beetje terug. Nieuwe mensen vinden, die zich voor de gehandicapte sporter willen inzetten, is geen eenvoudige zaak. Iedereen heeft het druk of loopt niet graag langs de deur. Heel jammer natuurlijk omdat er in Papendrecht best wel veel wordt gegeven voor dit doel.

Het comité is blij met iedereen die een beetje tijd wil steken in de collecte. U bepaalt zelf hoeveel woningen u wilt doen. Ook met wensen in welke wijk u wilt lopen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Verder is het mooi dat maar liefst 25 procent van de opbrengst van de collecte ten goede komt aan de Papendrechtse activiteiten voor gehandicapten.

Wie ook een steentje aan de collecte wil bijdragen, kan zich bij de volgende mensen melden:
Mw. T. Hendriks wijk Molenvliet tel.: 615 79 74;
Mw. J. Mellema wijk Wilgendonk tel.: 641 11 09;
Dhr. A. Duyvis overige wijken tel.: 615 36 83;
Dhr. J. Mol Kraaihoek, Westpolder tel.: 615 48 55.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.