PKC verliest korfbalfinale

25 maart 2002

Rotterdam - PKC heeft afgelopen zaterdag in Ahoy de finale om de landstitel in de zaal verloren. PKC moest als titelverdediger dit keer de winst laten aan Die Haghe uit Den Haag. Die Haghe was op vrijwel alle fronten de betere ploeg en zegevierde dan ook terecht met 20-17.

Toch kon PKC met opgeheven hoofd terugkijken op het afgelopen seizoen, waarin de Europacup voor landskampioenen werd behaald en onverwacht de finale van zaalcompetitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.