Nationale boomfeestdag

19 maart 2002

PAPENDRECHT - Leerlingen uit groep 8 van basisschool De Knotwilg, zullen op woensdag 20 maart langs de singel aan de Randwijk de 45e Nationale Boomfeestdag vieren. Het thema van deze Boomfeestdag is 'Bomen kleuren je wereld'.

De Boomfeestdag behoort tot de top 100 van de grootste landelijke evenementen. Om 11.00 uur planten de leerlingen samen met wethouder De Jong de eerste boom. Naast de officiële handelingen van de wethouder, wordt een tekenwedstrijd gehouden, waarbij de kinderen een tekening kunnen maken die aansluit bij het thema van de Boomfeestdag. De prijsuitreiking van de tekenwedstrijd is eind april.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.