Het zevende zondagteam VV Papendrecht kampioen

18 maart 2002

PAPENDRECHT - Het zevende zondagteam van VV Papendrecht is afgelopen zondag dankzij een 5-2 zege op DMC ongeslagen kampioen geworden.

Dit team werd zonder enig puntverlies voor de tweede achtereenvolgende keer glansrijk kampioen. Het zevende zondagteam bestaat uit Peter Michielse, Dick van Hoek, Addy v.d. Kolk, Jan van 't-Zelfde, Ruud van Bergeyk, Peter v.d. Linde, Richard Romy en Teus Keesmaat. Ook Gerrit Visser, Angel Estirado, Ted Verwey, Abe v.d. Graaf, Nico de Groot, Richard de Heer en Frans Leeuwendal.maken deel uit van het kampioensteam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.