Stichting KOEH houdt kledinginzameling

14 maart 2002

Regio - De stichting Kom Over en Help (KOEH) houdt op zaterdag 16 maart een kledinginzameling in een deel van de Alblasserwaard. De kleding gaat ditmaal naar de kinderopvang The Good Shephard in Makeevka in de Oekraïne. Schoenen, dekens en kleine speelgoedvoorwerpen zijn ook welkom.

De ontvangen kleding wordt in Makeevka gereinigd en intern verdeeld onder de kinderen. De kleding wordt in Papendrecht ingezameld in het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente aan de Noordersingel 18. Ook wordt kleding ingezameld in het Appartementsgebouw Zonnedauw. De inzameling vindt van 09.30 tot 12.30 uur plaats.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.