Papendrecht voorbeeldgemeente gehandicaptenbeleid

14 maart 2002

PAPENDRECHT - Papendrecht is een van de zes gemeenten die door de provincie Zuid-Holland zijn aangewezen als voorbeeldgemeente voor gehandicaptenbeleid.

De gemeente kwam voor deze eervolle onderscheiding in aanmerking omdat zij een sterke adviesraad, de Papendrechtse Adviesraad Gahandicaptenbeleid (PAG), heeft. Ook heeft het Papendrechtse gemeentebestuur oog voor de belangen van mensen met een handicap of een chronische ziekte.

Deze zomer zal in samenwerking met de Landelijke Chronische Zieken- en Gehandicaptenraad (CG-Raad) een publicatie verschijnen met de ervaringen van de zes voorbeeldgemeenten. Inwoners van Papendrecht kunnen hun ideeën doorgeven aanj M. Ruijg van de PAG via tel. 642 88 68.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.