Bibliotheek in teken van de Boekenweek

12 maart 2002

PAPENDRECHT - De Papendrechtse bibliotheek staat van woensdag 13 maart tot en met zaterdag 23 maart in het teken van de Boekenweek. Iedereen die in deze periode betalend lid wordt van de bibliotheek, krijgt het boekje 'Boekenweektest' cadeau.

Met dit boekje kan de lezer testen hoeveel hij weet van de boeken die in het teken van de liefde staan. Ook op internet kan men aan de slag met gedichten over de liefde. Op de website www.komliefste.com staan ongeveer vijfhonderd gedichten. De lezer kan daaruit tien gedichten kiezen, waarvan tegen een vergoeding van 7,50 euro een persoonlijke gedichtenbundel wordt samengesteld.

Voor meer informatie kunt u langsgaan bij de bibliotheek aan de Markt 2.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.