PowerPark zoekt vrijwilligers

08 maart 2002
PowerPark zoekt vrijwilligers

PAPENDRECHT - De organisatie van PowerPark zoekt net als vorig jaar jongeren die mee willen denken en helpen bij de organisatie van PowerPark.

Je kunt hierbij denken aan de invulling van het programma, locatie, attracties enz. Ook kun je je opgeven om op de dag van het evenement mee te helpen. Kortom, als je iets te vertellen hebt, laat het dan horen!

Als je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan PowerPark, dan kun je contact opnemen met de organisator van PowerPark, Arjan Versluis. Hij is te bereiken bij jeugdcentrum Interval, tel. 615 09 93, mobiel 06 - 22 57 18 91 of per e-mail: aversluis@tref.nl.

Klik hier voor een terugblik van Powerpark 2001.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.