PVDA-kamerleden bezoeken Stork Aerospace in Papendrecht

05 maart 2002

PAPENDRECHT - De PvdA-Kamerleden Frans Timmermans, Rik Hindriks en Eppo Bolhuis bezoeken a.s. woensdagochtend 6 maart de vestiging van Stork Aerospace in Papendrecht. Het drietal brengt dit bezoek in verband met de mogelijke deelname van Nederland aan de ontwikkeling van de JSF.

De Kamerfractie van de PvdA neemt een kritische houding aan betreffende de militaire noodzaak van deze mogelijke beslissing en wil zich daarom nader informeren over de (civiele en militaire) kennis- en werkgelegenheidsontwikkeling in deze industrietak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.