Uitslag wedstrijd Flyball

04 maart 2002

PAPENDRECHT - De afdeling 'Sport en Spel' van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) heeft afgelopen weekend een wedstrijd Flyball gehouden. Aan deze wedstrijd deden zes gevorderde honden met hun baas mee.

Gerda Mulder behaalde met haar hond Bono de eerste plaats met 43 punten. Op de tweede plaats met 58 punten eindigde Nel van der Giessen met haar hond Kai. Anneke van der Perk met haar hond Lady en Lenie Rijks met haar hond Casper deelden de derde plaats met 61 punten. Door strafpunten eindigde Helma Maurik met haar hond Lizzy op de vijfde plaats met 90 punten. Marcel van Eck werd met zijn hond Meika door strafpunten laatste met 91 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.