GGD vaccineert kinderen geboren in 1993

04 maart 2002

PAPENDRECHT - Alle Papendrechtse ouders kunnen hun kinderen, die geboren zijn in 1993, op woensdag 6 maart en woensdag 13 maart bij de GGD laten inenten tegen DTP en BMR. DTP is de afkorting van difterie, tetanus en polio, waarvan de kinderverlamming de meest bekende ziekte is. BMR staat voor bof, mazelen en rode hond.

De ouders en verzorgers hebben al een oproep ontvangen en worden verzocht om de inentingspapieren mee te brengen. De inentingen worden tussen 13.00 en 15.30 uur gegeven in het gebouw van de GGD, gevestigd in De Spil, aan de Stellingmolen 176. Voor meer informatie over de inentingen kunt u bellen met het speciale vaccinatienummer van de GGD Zuid-Holland Zuid op (078) 615 49 62.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.