PKC moeizaam naar felbegeerde kruisfinale

04 maart 2002

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar heeft dankzij een moeizame 27-22 zege op TOP een plaats in de felbegeerde kruisfinale bemachtigd.

De Papendrechtse korfballers kwamen maar moeilijk op gang tegen TOP en keken zelfs twaalf minuten tegen een achterstand aan. Bij een 5-7 achterstand nam PKC weer het initiatief. Dankzij treffers van Remco Heijman ging PKC met een 15-12 voorsprong de rust in. De Papendrechtse ploeg leek op een ruime zege af te stevenen, maar PKC verviel bij een 23-14 voorsprong in slordigheden. TOP wist terug te komen tot 24-21. Op dat moment stond PKC echter op en maakte de klus af, 27-22.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.