Open dag zorginstellingen regio Drechtsteden

01 maart 2002

Regio - Zeker tien zorgorganisaties in de regio Drechtsteden houden op zaterdag 2 maart een open dag. Dat gebeurt onder de paraplu van de landelijke campagne 'De zorg. Het echte werk'. In Dordrecht kunt u bijvoorbeeld van 10.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk. 

In Zwijndrecht zullen onder andere De Lindonk aan de Rotterdamseweg 137b en Swinhove Zorgorganisatie aan de Plantageweg 3 van 10.00 tot 15.00 uur geopend zijn. In Papendrecht doet Stichting Stolpehove mee aan de open dag. De Kleine Waal aan de Badhuisstraat 2, De Wieken aan de Noordhoek 20 en De Markt zullen van 10.00 tot 15.00 uur geopend zijn voor belangstellenden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.