Heerjansdam tegen regiotheater in Dordrecht

28 februari 2002

Regio - De gemeente Heerjansdam blijft zich verzetten tegen het regiotheater in Dordrecht.

Volgens burgemeester De Prieëlle zien Heerjansdammers niets in de meerwaarde van een groot regiotheater. Dit tot grote verbazing van de Zwijndrechtse wethouder Abee, die ook in de commissie vrije tijd van de regio Zuid-Holland Zuid zit. Volgens Abee had hij van wethouder Hubers een heel ander geluid gehoord. Toch blijkt de wethouder van Heerjansdam altijd tegen de plannen van een theater te zijn geweest.

Een eventuele samenvoeging met Zwijndrecht is voor hem geen reden om nu wel voor het plan te zijn. Naast Heerjansdam heeft ook de gemeente Papendrecht haar twijfels over een groot theater.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.