Vriendendienst regio Gorinchem/Dordrecht zoekt maatjes

27 februari 2002

Regio - De Vriendendienst regio Gorinchem/Dordrecht zoekt mensen die een maatje willen zijn voor iemand die een psychiatrische achtergrond heeft.

Maatjes gaan bijvoorbeeld lekker met elkaar winkelen, sporten en computeren. De activiteiten nemen gemiddeld enkele uren per twee weken in beslag. De Vriendendienst zorgt voor uitgebreide voorlichting en ondersteuning. Voor meer informatie kunt u bellen met coördinator Cora van Dongen op 613 25 07 of 06 - 23 87 43 50.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.