Water rivieren bij Papendrecht stijgt opnieuw

27 februari 2002

PAPENDRECHT - De rivieren bij Papendrecht gaan de komende dagen opnieuw stijgen. Dat blijkt uit de laatste berekeningen van Rijkswaterstaat.

De stijging wordt veroorzaakt door de hevige regenval in Noord-Frankrijk en de Ardennen. Volgens Rijkswaterstaat doen de forse regenbuien de waterstand snel stijgen, omdat de Maas nog vol zit met water. Bij Borgharen bereikte de Maas vorige maand een hoogste stand van 45 meter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.