PKC verliest kampioenswedstrijd

25 februari 2002

Nijeveen - Landskampioen PKC/Café Bar heeft het afgelopen weekeinde in het Drentse Nijeveen met 18-17 verloren van DOS'46.

In de eerste helft van deze spannende wedstrijd namen de Papendrechtse korfballers een 4-6 voorsprong. De Nijeveners kwamen echter terug door vijfmaal op rij te scoren. De Drenten gingen met een 9-8 voorsprong de rust in. Na de pauze liep PKC voortdurend achter de feiten aan. Zij verloren uiteindelijk met 18-17 van DOS.

Bij winst zouden de Papendrechters de titel in de hoofdklasse B hebben gepakt. Nu heeft DOS met één punt achterstand op PKC ook nog uitzicht op de eerste plaats in poule B.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.