FNV biedt hulp bij invullen belastingformulier

20 februari 2002

PAPENDRECHT - Belangstellenden kunnen vanaf begin maart weer bij de FNV belastingservice Papendrecht terecht voor het invullen van de aangiften inkomstenbelasting over het jaar 2001.

Het invullen van de aangiften gebeurt op afspraak. Vanaf donderdag 21 februari kunt u elke donderdag tussen 19.00 en 20.00 langskomen in het FNV Gebouw aan de Anjerstraat 1 om een afspraak te maken. Ook is het mogelijk om op donderdag 21 februari en donderdag 28 februari tussen 14.00 en 16.00 uur een datum te prikken. Telefonisch afspraken maken is niet mogelijk.

Om kosteloos van de belastingservice gebruik te kunnen maken, dient u lid te zijn van een bij de FNV aangesloten bond. Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Kanninga op (078) 615 45 27.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.