Hans Dijkstal bezoekt Papendrecht

19 februari 2002
Hans Dijkstal bezoekt Papendrecht

Regio - De VVD-leider Hans Dijkstal en andere kopstukken als de heren Korthals en Van Aartsen, hebben maandag in gezelschap van kamerleden en lokale politici een werkbezoek gebracht aan de regio.

In Papendrecht was op Winkelcentrum De Meent een stand aanwezig (zie foto) en bracht Hans Dijkstal een bezoek. Aansluitend vond in Cultureel Centrum 'De Wipmolen' te Alblasserdam een regionale verkiezingsavond plaats.

Naast een betoog van Hans Dijkstal, werd onder leiding van presentatrice Liesbeth van der Kruit een discussie gehouden over onderwerpen uit de lokale politiek. Tevens hebben de VVD-lijsttrekkers een uiteenzetting gegeven van de liberale speerpunten in hun gemeente.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.