PKC wint van Deetos

18 februari 2002

PAPENDRECHT - Deetos/Primaire Comfort heeft in Papendrecht met 21-16 verloren van PKC/Café Bar, die door deze overwinning een forse stap op weg zet naar de kruisfinales.

De thuisclub greep vanaf de eerste minuut het initiatief en gaf het nooit meer uit handen. Deetos kwam alleen bij 4-4 nog langszij, maar kwam niet op voorsprong. Won Deetos eerder dit seizoen nog ruim met 34-21 van PKC, deze wedstrijd maakten de Papendrechters de dienst uit. In de tweede helft consolideerde PKC de voorsprong en was de spanning in het veld ver te zoeken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.