VV Papendrecht op weg naar periodetitel

18 februari 2002

PAPENDRECHT - VV Papendrecht heeft zondag in Tilburg met 0 - 1 gewonnen van TAC/BWB.

De eerste helft speelde Papendrecht een uiterst moeizame wedstrijd. Echter in de tweede helft waren zij de betere ploeg met een aantal goede kansen. Na een uur scoorde Marcel de Goey de winnende goal voor zijn ploeg.

Indien Papendrecht zondag 24 februari de thuiswedstrijd tegen Zwaluwe wint, zijn zij periodekampioen van de tweede periode.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.