Schriftelijke vragen ChristenUnie Papendrecht n.a.v. brief Comité Torenflat Nee!

15 februari 2002

PAPENDRECHT - De fractie van de ChristenUnie Papendrecht heeft aan het College van B&W schriftelijke vragen gesteld naar aanleiding van een brief van het Comité Torenflat Nee!

De fractie was verbaasd dat uit de brief van het comité een grote teleurstelling bleek over de door het College gehanteerde procedures bij de sloop, bodemsanering en bouw van 'Merwehoofd'. "Uit de brief blijkt dat de bewoners zich niet serieus genomen voelen in een zaak die voor hen zeer belangrijk is en hun woongenot direct raakt", aldus de fractie.

De ChristenUnie had na een aantal discussies verwacht dat het College de burgers meer bij de besluitvorming zou betrekken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.