Eilandbewoners eisen preventief plan ter voorkoming woningschade

13 februari 2002

PAPENDRECHT - Het Comité Torenflat Nee! heeft in een brief aan de gemeenteraad geëist dat de gemeente alsnog een preventief plan opstelt om schade aan de woningen van de Eilandbewoners te voorkomen.

Het comité stelt in haar brief dat tijdens de sloop van de oude Fokker-Veerdamlocatie al schade aan de omliggende woningen zijn geconstateerd. Zo zijn door bewoners van de Havenstraat scheuren tot een halve meter lengte in hun woningen vastgesteld. Als het grondwaterpeil verlaagd wordt en de nieuwbouw begint, vrezen de Eilandbewoners het ergste voor hun vooroorlogse woningen.

Het Comité Torenflat Nee! haalt in haar brief ook de discussie rond de te bouwen woontoren aan. Zij verzoekt de gemeenteraad om de locatie van de woontoren te heroverwegen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.