Nieuwe expositieruimte Papendrechtse amateur-kunstenaars in "De Wieken"

07 februari 2002

PAPENDRECHT - Met de officiële opening van verpleeghuis "De Wieken' hebben amateur-kunstenaars van Papendrecht er een nieuwe mogelijkheid bij om hun werken te exposeren.

Het aantal strekkende meters expositieruimte, wanden voorzien van een professioneel schilderij-ophangsysteem, is fors uitgebreid. In de ontvangstruimte en de gangen van het verpleeghuis is een expositie ingericht door de sectie Amateurkunst van de Culturele Raad Papendrecht.

Tot en met maart kunt u hier de schilderijen, pentekeningen en foto's bezichtigen van vijf amateur-kunstenaars uit Papendrecht en Alblasserdam. Het verpleeghuis De Wieken, bij de hoge Pelsertflat aan de Rembrandtlaan, is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.