Poging om museum De Rietgors open te houden

05 februari 2002

PAPENDRECHT - De vereniging 'Vrienden Van Museum De Rietgors' doet er alles aan om het museum open te houden. In een brandbrief aan de gemeente draagt de vereniging oplossingen en mogelijkheden aan om het museum voor sluiting te behoeden.

De gemeenteraad is echter vorige week al akkoord gegaan met het opdelen van de collectie en de sluiting van het museum. Een deel van de werken wordt ondergebracht in het Dordrechts Museum. 

De vereniging probeert het besluit via een politieke lobby terug te draaien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.