B&W teleurgesteld over Commissie Vrijetijd Drechtsteden

25 januari 2002

PAPENDRECHT - Het college van burgemeesters en wethouders van Papendrecht is teleurgesteld in de houding van de Bestuurlijke Commissie Vrijetijd Drechtsteden.

Volgens het College van B&W was het algemeen bekend dat de gemeente Papendrecht een goed functionerende theatervoorziening heeft. Met betrekking tot de toekomst van deze theatervoorziening moesten besluiten worden genomen. De gemeente Papendrecht wil met deze besluiten niet de discussie blokkeren over een regionale theatervoorziening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.