Avondopenstelling Rooms-Katholieke kerk vindt navolging

22 januari 2002

PAPENDRECHT - Het initiatief van de Rooms-Katholieke kerk om de kerk één avond per week open te stellen, vond navolging door de Morgensterkerk in december en de Elimkerk in januari.

Wie zich op een woensdagavond even wil terugtrekken, kan een kerk komen en stil zijn, maar men kan ook een kop koffie drinken en een luisterend oor zoeken. In februari is de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat alle woensdagavonden geopend van 18:45 tot 20:00 uur. Op deze woensdagavonden zullen steeds gastvrouwen en/of -heren aanwezig zijn die zich, alleen indien gewenst, als gesprekspartner zullen aanbieden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.