Geen villa door heikikker

16 januari 2002

PAPENDRECHT - Een oer-Hollandse heikikker heeft ervoor gezorgd dat er in de Van
Maerlantstraat geen tien maar negen villa's worden gebouwd.

Dat heeft wethouder de Koning dinsdagmorgen bevestigd. Omwonenden hielden de aannemer tegen die op de plek van de beschermde kikker dure woningen wilde bouwen. Inmiddels heeft de kikker zijn terrein gewonnen en op de plek waar zijn larven zijn gevonden, wordt niet gebouwd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.