Sexinrichtingen in sterflat nog twee jaar gedoogd

16 januari 2002

PAPENDRECHT - De seksinrichtingen in de sterflat in Papendrecht worden zeker nog twee jaar gedoogd. Dat zegt burgemeester De Bruin naar aanleiding van de rechtszaak op 12 december.

Volgens de rechter was de gemeente iets te voortvarend met de uitvoering van het bestemmingsplan. De gemeente pleit voor een verhuizing van de prostituees uit de sterflat naar het bedrijventerrein Oosteind. Het College van B&W gaat nu het bestemmingsplan wijzigen. Mocht de gemeenteraad instemmen met het plan, dan zullen de bewoners van het bedrijventerrein Oosteind opnieuw naar de rechter stappen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.