Echtpaar van der Pol-van der Griend 60 jaar getrouwd

15 januari 2002

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezoekt echtpaar Van der Pol-van der Griend
Dinsdag 15 januari bracht burgemeester De Bruin om 13.45 uur een bezoek aan het zestigjarig huwelijksfeest van het echtpaar Van der Pol-van der Griend aan de Pontonniersweg 408 in Papendrecht.

Dhr. Van der Pol (geboren op 2 juni 1921) begon op 42-jarige leeftijd het bedrijf Polson Banden in Alblasserdam. Dit bedrijf bestaat inmiddels dus bijna veertig jaar, heeft zo'n vijftien werknemers en de oudste zoon van het echtpaar is actief binnen het bedrijf. Inmiddels wonen de heer en mevrouw Van der Pol alweer tien jaar in Papendrecht. Mevrouw Van der Pol (geboren op 4 mei 1921) speelt met haar man nog graag een spelletje domino of Rummikub. Het echtpaar heeft twee zoons, twee kleindochters en twee achterkleindochters.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.