Start maken oevers Vijverpark

14 januari 2002
Start maken oevers Vijverpark

PAPENDRECHT - Als het ijs is gesmolten, wordt binnenkort in het Vijverpark gestart met het maken van de oevers aan de zuid-, noord- en westzijde van de vijver. Bestaande perkoenpalen worden verwijderd en de definitieve plaats van de waterlijn wordt vastgelegd. Vervolgens wordt de nieuwe oeverbescherming aangebracht. Het zand dat overblijft, wordt gebruikt om de ondergrond van de verharding te maken.

Om de verharding aan de noord- en oostzijde van het park aan te leggen, wordt ook vast beplanting verwijderd. Om de oever aan te leggen is het noodzakelijk de waterlijn in het Vijverpark tijdelijk te verlagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.