Wijzigingen vuilophaal

20 december 2001

PAPENDRECHT - De routes van de vuilophaal zullen in verband met de feestdagen op andere dagen gereden worden. De 'grijze container routes' van dinsdag 25 en woensdag 26 december zullen op maandag 24 december verreden worden. De 'groene container route' van woensdag 26 december verschuift naar donderdag 27 december. De route die op dinsdag 1 januari gereden zou worden, wordt op maandag 31 december gedaan. De ophaaltijden zullen door de wijzigingen ook anders zijn, dus zet de bak vroegtijdig, vanaf 07.30 uur, buiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.