ChristenUnie tegen Drechtstad

12 december 2001

PAPENDRECHT - De Papendrechtse ChristenUnie is faliekant tegen een gemeentelijke herindeling die leidt tot één Drechtstad, maar is wel voor een intensieve samenwerking tussen de Drechtsteden. Dat staat in het eerste verkiezingsprogramma.

Daarnaast vindt de plaatselijke ChristenUnie ook dat er op dit moment te weinig bestuurskracht in Papendrecht is. Na de gemeenteraadsverkiezingen zouden er vier fulltime wethouders moeten komen. Verder pleit de ChristenUnie voor het verbreden van de N3 en het hard optreden tegen het sluipverkeer over de Burgemeester Keizerweg.

In het programma wordt ook gepleit voor het instellen van een seniorenraad. Belangstellenden kunnen het complete programma van de Papendrechtse ChristenUnie opvragen via (078) 641 22 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.