Huldiging Schaap en Speksnijder bij schaakvereniging

05 december 2001

PAPENDRECHT - Oud-voorzitter Cor Schaap en oud-competitieleider Arie Speksnijder van Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam werden dinsdagavond 4 december gehuldigd in het Denksportcentrum in Papendrecht.

Onder luid applaus van vele aanwezige schakers van de club werd Cor Schaap benoemd tot ere-voorzitter en Arie Speksnijder tot ere-lid en kregen beiden tevens een onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) uit handen van de kersverse nieuwe voorzitter Cees Brinkman.

Cor Schaap kwam ruim 10 jaar geleden naar SV Papendrecht en trof daar een in moeilijkheden verkerende club aan. In zijn 10-jarig voorzitterschap heeft hij mede geholpen om de club financieel en organisatorisch op de rails te krijgen en ook heeft er in 1996 een succesvolle fusie met SV Alblasserdam plaatsgevonden.

Arie Speksnijder was onder andere bijna 14 jaar extern wedstrijdleider bij de club.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.