Lijsttrekker CDA

29 november 2001
Lijsttrekker CDA

PAPENDRECHT - Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA, afdeling Papendrecht, is de heer A. Vogel gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2002. De heer Vogel maakt nu deel uit van het College van burgemeester en wethouders.

De volledige kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen bestaat uit onder andere A. De Baat, F. Hoek, H.F. Spek en mevrouw E. Kouwenhoven - Hebels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.