Kandidatenlijst VVD

28 november 2001
Kandidatenlijst VVD

PAPENDRECHT - Tijdens de najaarsvergadering van de Papendrechtse afdeling van de VVD, hebben de leden een kandidatenlijst voor de gemeenteraadverkiezingen 2002 vastgesteld.

De kandidaten zijn Drs. F.G. De Jong, mevrouw Van der Beek-Baas, de heer Wolters, de heer Onvlee, de heer Kalis, de heer Kalis, de heer Korteland, de heer Geene, Drs. F.A. Demenint, Mr. F.W. graaf van Hogendorp, de heer Brandenburg, mevrouw Van der Kamp-Ribberink, de heer Hogenkamp, de heer Portheine, Ir. F.J.M. Lambregts, de heer De Waard, en de heer Bijl. De VVD Papendrecht heeft veel vertrouwen in de kandidaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.