ChristenUnie doet voor het eerst mee

27 november 2001

PAPENDRECHT - De ChristenUnie zal in maart 2002 voor het eerst meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De ChristenUnie is de politieke formatie van RPF en GPV.

Wilco Scheurwater, docent en opleidingsmanager aan het Albeda-college in Rotterdam, zal de lijst aanvoeren. Voormalig waarnemend politiekorpschef André van Leeuwen staat als tweede op de lijst van de ChristenUnie. Op de plaatsen 3 en 4 staan Andries van Dijk en Dick Groenendijk.

Zowel qua leeftijd, kerkelijke achtergrond als beroep, is de lijst erg divers. Het vormt een goede afspiegeling van de achterban van de ChristenUnie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.